Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران یک خواننده حماسی بر لزوم حمایت مسئولان فرهنگی از خوانندگان سرودهای آیینی تاکید کرد.

سینا خدادی در گفتو گو با ایسنا با بیان اینکه متولد سوم آذر ۶۷ از ساری بوده، مهندسی منابع طبیعی در حوزه شیلات درس خوانده است و علاقه زیاد به خوانندگی دارد، اظهار کرد: در دوران جوانی به واسطه علاقه زیاد مداحی به آواز مذهبی و ارزشی گرایش پیدا کرد و در دوران دانشگاه مورد توجه دوستداران هنر به جهت خوش صدایی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تاکنون اجرای زنده موفقی با دریافت سی لوح سپاس در کارنامه رزومه خود دارد، تصریح کرد: اما  متاسفانه نه تنها حمایت نشد بلکه مورد توجه برخی افراد سودجو قرار گرفت.

این خواننده حماسی افزود: با توجه به شرایط سخت خوانندگی در حوزه حماسی اما مصمم در کارهای هنری خود ادامه دادم تا توانستم با صبوری فراوان چندساله خود با تشویق خانواده و دوستان فعالیت خود راجدی تر دنبال کنم.

خدادی خاطرنشان کرد: از مسئولان تقاضا دارم از هنرمندانی که سرودهای آیینی  و ارزشی را در این مرزو بوم می خوانند حمایت کنند تا آن ها نیز بتوانند به رشد خود ادامه دهند.

این خواننده حماسی با بیان اینکه قطعاتی که تا به امروز خوانده ام ۵ ترک آلبوم پاپ به صورت تک آهنگ با مجوز شرکت هفت آفرنگ بوده است، گفت: این قطعات با آهنگسازی و تنطیم حسین فتعلی بیگی به نام "هرجا که باشم" و "دل من عاشق تو" ، "حس بین ما و تورو ازدست دادم" و "برو لطف خدا" بوده است.

وی افزود: دو آهنگ مناسبتی هم یکی به نام "یادگار شهید" ویژه مادران شهدا گمنام دفاع مقدس با تنظیم پیمان حاجی زاده و "عموعباس" ویژه ماه محرم به صورت مداحی خوانده ام.

این خواننده حماسی تصریح کرد:دوکار مناسبتی دیگر برای شهدای سلامت امروزی  ویژه پرستاران و پزشکان کادر درمانی ساخته شده و یک آهنگ مناسبتی به نام "یا امام رضا" با تنظیم احسان جمالی قرار است از شبکه مازندران پخش شود.

وی افزود: در نظر دارم آهنگی به نام "چشام پر از اشکه" را نیز برای مادران سالمند بهزیستی به صورت ویدیویی  با تهیه کنندگی و تدوین امیر ساور بسازم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری خواننده موسیقی حماسی خواننده حماسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۴۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرزاد جهان‌بین در مراسم تجلیل و تقدیر از استادان و معلمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با تبریک روز معلم و گرامیداشت سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری، با اشاره به حدیث امیرالمومنین حضرت علی علیه‌السلام با تأکید بر اینکه دانایی باید توانایی به همراه بیاورد، عنوان کرد: تحلیل روند شرکت در کنکور در بیست سال رنشان می‌دهد اقبال مردم به آموزش عالی کم شده و از دلایل اصلی آن ناتوانی نظام آموزش عالی در پیوند دانایی و توانایی بوده است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به خطر جایگزینی آموزش غیررسمی با آموزش رسمی افزود: وقتی یک سیستم به حد اشباع می‌رسد در قوس نزول و سقوط می‌افتد و اگر نتوان با تحلیل درست گذشته، ایده جدیدی ارائه کرد و سیستم را در منحنی جدیدی قرار داد، کار آن سیستم تمام است.

عضو شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها با اشاره به سخنرانی ۱۸ فروردین دکتر طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه جامع دارای چهار رکن است، خاطرنشان کرد: باید نظام تربیتی، نظام علمی، نظام فرهنگی و نظام فناوری در دانشگاه باید باهم باشند و این ایده جدید نجات‌بخش آموزش عالی است.

جهان‌بین متذکر شد: تربیت تخصصی براساس آمایش سرزمینی و تلفیق تئوری با عمل و قدرت استفاده دانش برای حل مسائل مردم و قراردادن آن در خدمت منافع آنها از ارکان این ایده جدید و آموزش عالی است، چراکه دانش‌آموختگان براساس نیاز‌ها و ظرفیت‌های موجود در منطقه امکان بهره‌برداری درست و مناسب از دانش خود را کسب خواهد کرد.

وی با اشاره به نظام فرهنگی و تربیتی بیان کرد: خواسته جامعه و خانواده‌ها از آموزش عالی فراهم بودن محیطی سالم و ارزشی برای پرورش و تربیت نسلی فرهیخته، امیدوار، باکرامت، قانونمند، دارای اعتماد به نفس، سختکوش و ... است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در دانشگاه باید از حافظه‌محور بودن عبور کرد و به یادگیری عمیق و کاربردی رسید، دانشگاه باید محل پرورش ذهن تحلیلی برای دانشجویان باشد و مهارت توانایی حل مسائل جدید با استفاده از داشته‌های موجود را به آنها بدهد و آنها را از ساده‌انگاری در فهم و‌حل مسائل برهاند و این امر در سایه توجه به نظام فرهنگی و تربیتی شکل می‌گیرد.

جهان‌بین مطرح کرد: اگر این چهار نظام در کنار یکدیگر قرار بگیرد و به صورت همزمان در دانشگاه اجرا شود، آموزش عالی تعالی خواهد داشت و از بحران خارج خواهد شد.

به گزارش آنا، تجدیدمیثاق با شهدای گمنام واحد زاهدان، دیدار و گفت‌وگو با معلمان مدارس سما به مناسبت روز معلم، دیدار و گفت‌وگو با استادان همیار فرهنگ، دیدار با فعالان تشکل‌ها و کانون‌ها و بسیج دانشجویی و حضور در منزل هیئت علمی تازه درگذشته، مرحوم دکتر سرگلزایی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی میز خدمت در شهرستان زرندیه
  • لغو مراسم آیینی سنتی کومسای در هورامان کردستان به دلیل بارندگی
  • رعایت عدالت در توزیع اعتبارات استان سمنان/ نذر فرهنگی ترویج شود
  • لزوم تلاش جدی مسئولان برای جهش تولید و اشتغالزایی با مشارکت مردم
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • گریه ناگهانی آقای خواننده در هنگام اجرای آهنگ در کنسرت | فیلم
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • پیش‌نویس نقشه راه فرهنگی شاهرود تدوین شود
  • پشت‌پرده آهنگ مشهور فریدون فروغی بعد از ۱۶سال فاش شد + ویدئو